![](/wp-content/themes/yootheme/cache/20/979003_pasulj-kotlic_ls-207a3ce6.jpeg)
Originalni recept za vojnički pasulj iz jna: Trik je u ovom mesu, koje se inače ne dodaje, a za dostojan ukus važno je i da…
![Originalni recept za vojnički pasulj iz jna: Trik je u ovom mesu, koje se inače ne dodaje, a za dostojan ukus važno je i…](https://nstatic.net/255/36678255nvapfc.jpg)
Svi sastojci za vojnički pasulj dobro su poznati i često se koriste u regionalnoj kuhinji.
Trik za njegov čarobni ukus jeste u mesu, koje se obično ne dodaje u ovo jelo, a to je – govedina . Takođe, posebnost ukusa daje mu i zaprška koju dodajete tek pred kraj, kada ujedno i treba da, prvi put, promešate pasulj jer bi se, u suprotnom, zrna mogla raspasti i pretvoriti u kašu. Za pripremu ovog recepta možete koristiti bilo koji suvi pasulj, piše 021.rs. Sastojci: 120 g pasulja 8 g brašna 25 g crvenog luka 1 čen belog luka 10 g šargarepe kašika koncentrata