Skip to main content

Najnovije vesti

Da li je ovo najpovoljnije letovalište na Balkanu?

18. jul 2024.

Kraj jedne ere: Rastaje se Top Gear ekipa

18. jul 2024.

Dijana Radović novi član predsedništva SPS

18. jul 2024.

Ursula von der Leyen reizabrana za predsednicu Evropske komisije

18. jul 2024.

Naložena obdukcija ubijenog policajca iz Loznice Oglasilo se Više javno tužilaštvo Šabac

18. jul 2024.

  NAVIJAMO ZA GOLOVE: Prognoziraj najboljeg strelca Mundijala i za svaki njegov gol – Meridian časti bonusom!

  Mbape, Benzema ili Kejn? Izaberi favorita i navijaj za njegove golove!

  Verovali ili ne – Kilijan Mbape, Hari Kejn, Karim Benzema, Aleksandar Mitrović i brojni drugi svetski napadači te časte! Kako? Svojim golovima, naravno, jer svaki od njih Meridian nagrađuje sa po 200 RSD BONUSA! A, šta ti treba da uradiš? Samo da odigraš jedan tiket.

  Evo i kratkog pojašnjenja: Meridian je rešio da Svetsko prvenstvo učini još zanimljivijim i formirao je novu igru, koja ti donosi fantastične bonuse! Naime, imaš priliku da prognoziraš ko će biti najbolji strelac Mundijala u Kataru i tako osvojiš 200 RSD bonusa za svaki gol koji igrač postigne!


  FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

  Da, dobro si pročitao… Meridian je ponovo široke ruke, pa nam ostaje samo da navijamo da napadači budu raspoloženi. Da li će to biti Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Karim Benzema?


  Izaberi svog favorita, navijaj za golove i čekaj poklone!


  U promociji učestvuju svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a ako te još uvek niste postali – pravo je vreme!

  Kako? Lako! Samo nekoliko koraka deli vas od toga da postanete član Meridianove porodice. Registrujte se na sajtu merdiainbet.rs ili putem mobilne aplikacije i automatski dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD – potpuno besplatno!

  FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

  Bonusi pljušte sa svih strana, jer uz Meridian – sve je moguće!

  ZAGREVANJE ZA SVETSKO: Ukoliko karta nije u tvom džepu, ne brini, imamo odličan plan, prati naše „Orlove“ preko najnovijeg tv-a i doživi pravu atmosferu sa terena! Sve do 17. novembra ODIGRAJ NAJVIŠE TIKETA i budi među 20 najboljih, jer nagrade su svetske!

  Ne zaboravi da odslušaš i novu pesmu posvećenu reprezentaciji Srbije – PRVAK SVETA: https://www.youtube.com/watch?v=j0Zp7PBvpOg